Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Tvarohový táč

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Dělala jsem dnes táč s meruňkama,švestkama,nektarkama
    Posílám foto před upečením a po...
    Attached Files
    LENKA

Comment

Leni, táč jsem dělala včera s jablíčky, dnes k nám přišel můj táta, náhodou nám ještě kousek zbyl, tak dostal ochutnat - moc mu chutnal, odnesl si i recept! Díky!
      Zuzana

Comment

Zuzi to jsem fakt moc ráda,že chutnal-máme ho moc rádi a hlavně se švestkama!
        LENKA

Comment

Leni no hurá jsem tu z Irenina odkazu v galerce,funguje to!!!!! Jinak parádní táč,už chápu snad dobře, je to prostě koláč,ale jen s krupicí ne s moukou??? Je to tak???
          Hančí

Comment

Hančí je to tak,místo mouky je tam krupice a budu ho muset taky udělat,dost bolo kynutého...kluci ho mají rádi a budou prázdniny!!
            LENKA

Comment

Holky kdo hledáte a nenacházíte recept na táč s tvarohu-to je on!!!!Ivanka dala i link do fotogalerky,tak snad to najdete!Lenka
              LENKA

Comment

Lenko, dneska jsem ráno táč upakla a je opravdu dobrý a jedlý. Už jsem zdlábla 4 kousky a to je na mě rekord. Dávala jsem ostružiny a rybíz, tak není moc sladký, ale mě to vyhovuje. Díky.
                Věrka.

Comment

Tento táč peču v poslední době velmi často,hlavně se švestkama,oba mladí si ho zamilovali,já také,hlavně Michal se ptá,kdy zase bude.Lenko dík !
                  Marunka

Comment

jsem ráda,že chutná!
                    LENKA

Comment

Leni, taky jsem pekla, je dobry a testo mi pripomina muj v detstvi strasne oblibeny tvaroznik, mam pohledat recept nebo je tady nekde? Davalo se úpect do jeleniho hrbetu...
                      papa a diky. m.
                      Marie z Moravy

Comment

Maruško tvaro´žník také dělám,ale na menší plech-je také výborný-moje sestřička ho má moc ráda,také ji připomíná když jí ho mamka dělávala,tak teď jí ho peču já!
                        LENKA

Comment

Ahoj Leni,
                          tys mne zase nalákala. Teď jsem dala Tvůj táč do trouby. Je s meruňkami. I když je takové horko, po prohlídce galerky jsem neodolala a šla ho udělat.
                          Mirka

Comment

S meruňkama je mˇoc dobrej...
                            LENKA

Comment

Dělala jsem s meruňkami a je to opravdu dobrota. Němčouři, kteří jsou tu na návštěvě říkali, že je to dort
                              Alena J

Comment

Pracuji...
                              X