Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ananasové řezy

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Ananasové řezy

200g másla
    250g pískového cukru
    6 žloutků
    150g polohrubé mouky
    prášek do pečiva
    150g strouhaných vlašských ořechů
    sníh ze 6 bílků
    Náplň: 1 máslo, 100g moučkového cukru, 1 vanilkový pudink, 1 konzerva ananasu, 1 sáček piškotů, rum, čokoládová poleva
    Postup: žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny, vmícháme mouku s práškem do pečiva, ořechy a nakonec sníh. Pečeme na papíře ve středně teplé troubě.
    Krém: v rendlíku uvedeme do varu šťávu z ananasu, přidáme vanilkový pudink rozmíchaný v trošce vody a vše svaříme. Jakmile pudink vychladne, zapracujeme ho do másla, vyšlehaného do běla s cukrem a nakonec vmícháme kostky ananasu. Na povrch upečeného moučníku rozložíme piškoty namočené v rumu, pak na to krém s ananasem, vyhladíme a povrch ozdobíme čokol. polevou nebo ořechy.
    Maruna

Marunko to zní moc dobře a vypadá úžasně§Jen prosím tě jak velkou konzervu ananasu?díky
    LENKA

Comment

Leni,to je ta střední 380-400g,ananas se prodává v těchto a pak až ve velkém 820g,ale to ne.Jsou moc dobré a já ještě pod piškoty natřu mírně marmeládu.
      Maruna

Comment

Marunko moc děkuji,myslela jsem ,že to bude ta menší-střední!Díky!
        LENKA

Comment

Marunko hledám nějaký nový recept a tenhleten Tvůj mě hodně zaujal,samé dobré ingredience,vypadá moc zajímavě...určitě moc dobrý.Píšu si a děkuji za prima receptík.
          Radka

Comment

Je taky ananasový krém výborný z té HRK HRK buchty.To se jen zatřepe a je hotovo,paráda.

Comment

Pracuji...
            X