Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Řezy se zakysanou smetanou a skoř.cukrem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Řezy se zakysanou smetanou a skoř.cukrem

    Řezy se zakysanou smetanou

    Nejprve uvaříme ve 750 ml mléka 2 vanilkové pudinky a cukr dle chuti.
    Necháme vychladnout.

    Vyšleháme 5 bílků do tuha a přisypáváme 30 dkg cukru a postupně 5 žloutků
    100 ml vody
    100 ml oleje
    25 dkg polohrubé mouky s 1 práškem do pečiva
    3/4 těsta nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu. do zbytku těsta dáme 2 lžíce kakaa a zamícháme. Nalijeme střídavě na bílé těsto a promramorujeme vidličkou nebo špejlí.
    Vychladlý nebo vlažný vanilkový pudink klademe lžící po celé ploše střídavě cikcak.
    Pečeme na 180 stupňů.
    Na ještě horký řez namažeme hustou krémovitou zakysanou smetanu / 600 ml / a posypeme skořicovým cukrem.

  • #2
    Jaruško dělala jsem ho včera s malinovým pudinkem je to výborný ale proč mi ten pudink klesne ke dnu?? Jěště jsem tam přidala trochu rybízu je velmi osvěžující.Podávám vychlazený.
    MARUŠKA

    Comment


    • #3
      jaruško je výborný,také jsem ho dělala s rybízem!
      LENKA

      Comment


      • #4
        Pudink je těžký a tak padne ke dnu,nic na závadu.

        Comment

        Pracuji...
        X