400 ml. mléko
3,5 lžíce pol. mouky
1 van. cukr
svařit do husté kaše,do horké kaše nalámat jednu 100 g. čokoládu na vaření a vymíchat do hladka,za stálého míchání vychladit na pokojovou teplotu, našlehat si 1 máslo se 100 g. ml cukru a vychladlou kaši postupně zašlehávat,já ještě přidávám dvě lžíce holandského kakaa a trochu rumu vše vyšlehat do krásně hladkého krému,je moc dobrý.
3,5 lžíce pol. mouky
1 van. cukr
svařit do husté kaše,do horké kaše nalámat jednu 100 g. čokoládu na vaření a vymíchat do hladka,za stálého míchání vychladit na pokojovou teplotu, našlehat si 1 máslo se 100 g. ml cukru a vychladlou kaši postupně zašlehávat,já ještě přidávám dvě lžíce holandského kakaa a trochu rumu vše vyšlehat do krásně hladkého krému,je moc dobrý.
Comment