Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Salát z čerstvých fazolek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Salát z čerstvých fazolek

    Fazolky umyjeme, konce odkrojíme a dáme vařit do osolené vody. Když jsou měkké, vodu slijeme, propláchneme studenou vodou (nenecháváme do vychladnutí ve vodě,
    v které se vařily, sešedly by)
    Proplácnuté a nakrájené fazolky dáme do mísy a přidáme k nim nakrájenou bílou a červenou cibuli. Osolíme, opepříme, zakápneme citrónovou šťávou a olivovým olejem.
    Promícháme a posypeme nakrájenými vařenými vejci.
    Kdo má rád maso,( a to já mám ), tak já jsem přidala konzervu tuňáka ve vlastní šťávě (vodu jsem ale slila, nakrájela jsem si jen maso ).
    Může být i šunka.
    Necháme proležet a vychladit v lednici a pak si jen pochutnáváme

  • #2
    To musí být pefektní fazolky máme rádi a s tím tuňákem je to bezvadnej nápad. Kety, díky za inspiraci
    Iris

    Comment

    Pracuji...
    X