Fazolky umyjeme, konce odkrojíme a dáme vařit do osolené vody. Když jsou měkké, vodu slijeme, propláchneme studenou vodou (nenecháváme do vychladnutí ve vodě,
v které se vařily, sešedly by)
Proplácnuté a nakrájené fazolky dáme do mísy a přidáme k nim nakrájenou bílou a červenou cibuli. Osolíme, opepříme, zakápneme citrónovou šťávou a olivovým olejem.
Promícháme a posypeme nakrájenými vařenými vejci.
Kdo má rád maso,( a to já mám ), tak já jsem přidala konzervu tuňáka ve vlastní šťávě (vodu jsem ale slila, nakrájela jsem si jen maso ).
Může být i šunka.
Necháme proležet a vychladit v lednici a pak si jen pochutnáváme
v které se vařily, sešedly by)
Proplácnuté a nakrájené fazolky dáme do mísy a přidáme k nim nakrájenou bílou a červenou cibuli. Osolíme, opepříme, zakápneme citrónovou šťávou a olivovým olejem.
Promícháme a posypeme nakrájenými vařenými vejci.
Kdo má rád maso,( a to já mám ), tak já jsem přidala konzervu tuňáka ve vlastní šťávě (vodu jsem ale slila, nakrájela jsem si jen maso ).
Může být i šunka.
Necháme proležet a vychladit v lednici a pak si jen pochutnáváme
Comment