Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Těstovinový salát
Collapse
X
-
Zdravím Jeto. Poprvé jsem ho jedla koupený v Penny (Procházka) a moc mi tam zachutnaly ty ředkvičky. Já jsem bramborová, ale takto těstoviny můžu a já mám ráda na spojení tatarku (i se zakyskou). Přidat se dá do salátu cokoliv podle chuti každého.
anina s.
Comment
-
Ahoj Janino, taky můžu těstovinové saláty a taky proto, že tam mohu dát, co chci, a pokaždé je jiný. A je to zase jídlo, které, i když ne moc, sní kluk. Píšeš, že jsi bramborová, někde jsem četla, že je dobrý těst. salát udělat tak, jak jsi zvyklá dělat bramborový, akorát místo brambor dát ty těstoviny - nevím, ještě jsem nezkoušela. Můj první a nejlepší těst. salát jsem jedla kdysi na svatbě dcery mé kamarádky, která ho dělala jen s mrkví a čínským zelím, obojí hodně nadrobno nakrájené a ne moc, myslím, že to jen osolila a přidala trochu kari, které mi nechutná a bylo to strašně dobré. Holt v jednoduchosti je síla.Věrik ♥♥♥
Comment
-
Děkuji, to je milý! Cherry rajčátka taky kupuju nejvíc, ale občas zkusím i velký, to když chci třeba na chleba, teď se mi ale jen kazej, protože na ně vůbec nemám chuť. Zrovna mám zbytek salátu v lednici, tentokrát i s hermelínem, příště dodám i ředkvičky. Ty těstovinový saláty jsou fakt "žratelný"
Comment
-
Jéj, o ředkvičkách jsem nevěděla Já dělám trošku zdravější variantu. Těstoviny uvařím a scedím... Přidám nakrájenou zeleninu- okurek, rajčata a papriky. Přidám nakrájený na kostičky tvrdý sýr (eidam) a nadrobno nakrájené tzv. čínské zelí nebo ledový salát. Spojím to touto marinádou. Olivový olej s trochou majoránky, špetka soli a vše promíchat. Je to zdravější varienta bez tatarky nebo majonézy
Comment
Comment