Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Krémová polévka z řapíkatého celeru

    Asi 3/4 řapík. celeru nakrájíme na kousky (lístky schováme), vložíme do 500 ml vroucí osolené vody s 1 větvičkou libečku.
    Po změknutí vyjmeme libeček, rozmixujeme ponorným mixerem, přidáme zeleninový nebo kuřecí vývar (asi 500 ml), 1 zakysanou smetanu, ml.bílý pepř.
    Necháme přejít mírným varem, mícháme.
    Dochutíme (sůl,pepř,vegeta a pod.) a při servírování posypeme nasekanými lístky ř. celeru a zakápneme sezamovým olejem.
    Attached Files
    Alena J

  • #2
    Ali, určitě ji vyzkouším, Irisinu z řapíkatého celeru máme taky moc oblíbenou a tahle krémová bude určo taky fajnová
    ZDENY

    Comment


    • #3
      Už jsem si taky uložila, bude co nejdříve !!!!
      Iris

      Comment


      • #4
        Tak už !!!!!! vynikající !!!! Alenko, vřelé díky.
        Iris

        Comment

        Pracuji...
        X