Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Květákový nákyp v srnčím hřbetu.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Květákový nákyp v srnčím hřbetu.

    Květákový nákyp v srnčím hřbetu.

    Je to jednoduchý:
    Povařená půlka květáku,rozkrájet na drobno,
    1 domácí bageta na kostičky-zalít trošinkou mléka ,
    pak bezlepkovou vysočinu asi 10 koleček-na nudličky,
    vejce 5x celá-pro jednou jsem tedy nešetřila,ale v tom 1 kousku tolik nemá, ,
    eidam30% 100 g -nastrouhat nahrubo,
    asi 50 g uzeného eidamu.
    Koření jen co můžem-sůl malinko,thymián,majoránku,muškát.květ.
    Všechno zlehka promíchat,aby se houska úplně nerozpadla.

    Dala jsem ten mokrej pečící papír do srnčího hřbetu,nandala vše a překlopila přečnívající papír přes vršek. Trochu jsem vystříhla rohy papíru !!
    Peklo se to 30 min.,pak jsem to vyklopila na plech a ještě 10 min opekla celé zespodu a nemělo to fakt chybu.
    Samozřejmě si tam dejte, co máte rádi,my jsme trochu dietně omezeni.
    K tomu bramb.kaše a okurkový salát ....a všichni jsme mlaskali
    Tímto Věrce 2x moc děkuji za tip.
    Attached Files
    Last edited by Hančí; 25.07.2009, 00:56.
    Hančí

  • #2
    Jak budu mít květák,vyzkouším,to je parádní!Díky za receptík!
    LENKA

    Comment


    • #3
      Leni vyzkoušej,už jsem dělala znovu a vyložila nejdřív srnčí hřbet, ještě osolenými kuřecími řízky a byla z toho zase roláda,taky dobrý!!!!!A syn prohlásil,tak takhle mu prý květák chutná,skoro ho tam nepoznáš.Ono jak se to nějak ochutí,tak to je jiný než normální květák.Jinak o něj totiž moc nestojí,i když ted se snažím,alespoň nějakou zeleninu, co už může, do jídla propašovat tak, aby mu to chutnalo.Tak doufám,že vám bude taky chutnat !!! Dej pak vědět.Ahojky
      Hančí

      Comment


      • #4
        Eny to je ten receptík co hledáš-Lenka jen ho dávám do zapékací misky a množství si upravím-všeho víc...
        LENKA

        Comment


        • #5
          Leni dík,jdu na to a všechny zdravím,přeji hezký den!
          Eny

          Comment


          • #6
            Click image for larger version

Name:	květ
Views:	1
Size:	124.7 KB
ID:	143862

            Inspirace, jinak květák jsem dala syrový (mám to tak radši), uzený točený a eidam jen obyčejný, uzený nebyl. A pekla jsem v remosce.
            Dobrota.

            anina s.

            Comment

            Pracuji...
            X