Tak holky, dnes jeste v pul 12 jsem nevedel co varit. Kouknu sem pro inspiraci a rozhodnuti padlo samo. V mrazaku ryba, v lednici Niva. Sel jsem do Palerma. Vysledek vynikajici. Vsichni jsme si pochutnali. Jen houst a vice takovych vybornych receptu. Zdravi Barbus
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Pangasius na dva různé způsoby
Collapse
X
-
Comment
-
Ivo, tady je to ted hit, ale myslím, že to taky odezní. Já ho občas kupuji, ale jedině čerstvého, jednou jsem měla mraženého a bylo to jak bláto.
S nivou mi moc chutná, ale despota ho nemusí vůbec, prý to už tou konsistencí není ryba, ale něco nedifinovatelného.Iris
Comment
-
Rybku Řeka Zorby jsem dělala v sobotu z nějakých filetů z mořské tresky a bylo to moooc výborné, konečně se mi trošku rozšíří obehraný repertoár ryb na másle, ryb na kari a smažených ryb, protože s rybama sama moc neexperimentuju, rodina se většinou šklebí . Ale dnes jsem tu už našla dva recepty, které jim určitě pojedou, tak konečně budeme jíst taky něco jiného než MASO . Díky a hezký den. Jana V.
Comment
-
Comment
Comment