Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rybka z Jadranu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Rybka z Jadranu

    600 g rybího file (může být i pangas), 2 rajčata, 3 malé barevné papriky, 1 cibule,
    3 str. česneku, ml. bílý pepř, sůl, 1 lžíce koření na ryby, 3 lžíce oliv. oleje.
    Cibuli, česnek a papriky nakrájíme na nudličky, oloupaná rajčata na kostičky.
    V tomto pořadí narovnáme do pekáčku, lehce osolíme, rybu potřeme kořením, rozložíme do pekáčku na zeleninu a zakápneme oliv. olejem.
    Pečeme při 200°cca 15 minut.
    Já peču současně s rybou brambory na plechu jako přílohu.
    Attached Files
    Alena J

  • #2
    Tak to vypadá moc a moc dobře.

    Comment


    • #3
      To nemá chybu,Alči jak pečeš ty brambory-jen na papíře na sucho nebo dáš olej....díky
      LENKA

      Comment


      • #4
        Leni, ty brambory většinou malinko potřu olejem s česnekem, nebo bylinkovou solí apod.
        Na papíře leží jenom jedna v řadě, ostatní jsou lehce přes sebe, tak se i lépe udělají.
        Alena J

        Comment


        • #5
          Díky moc a pěkný večer!
          LENKA

          Comment


          • #6
            Super receptík, na dovče to dělám podobně venku v alobalu na roštu.
            Krásný návod, Alen
            Iris

            Comment


            • #7
              Alenko já peču brambory na holém plechu, ale zkusím to také na papíře,ony se nepřichytnou.Vypadá to velice pěkně.
              Maruna

              Comment


              • #8
                tak jsem dneska Alenko vyzkoušela a je moc dobrá!!!!!díky za receptík
                LENKA

                Comment


                • #9
                  Alenko, teď ochutnávám, sice mi ujela ruka s bílým pepřem ale je to VYNIKAJÍCÍ.


                  Click image for larger version

Name:	brambory a pangas Jadran.jpg
Views:	1
Size:	116.4 KB
ID:	144365Click image for larger version

Name:	pangas Jadran na talíři.jpg
Views:	1
Size:	127.0 KB
ID:	144366
                  anina s.

                  Comment


                  • #10
                    Zitra se na ni chystám moc nám chutná
                    LENKA

                    Comment

                    Pracuji...
                    X