600 ks květů pampelišek, 3 l. vody,3 citrony,3 kg krystal. cukru.
POSTUP:
Pampelišky umyjeme a a dáme do kastrolu s vodou vařit.Až se začne voda vařit,povaříme 20min vypneme ,přidáme vymačkaný citron bez pecek a dáme do druhého dne do chladna odstát.
Druhý den pampelišky scedíme a do vody přidáme 3 kg cukru a vaříme do zhoustnutí.Já jsem med vařila v Zeptru asi 3 hod.Neměla jsem při vaření na povrchu žádnou pěnu,tak jsem ji nemusela sbírat,možná je to tím vařením v Zeptru,med jsem vařila na mírném ohni.
Je to v podstatě ten stejný recept,co dělá Věrka123,jen já jsem ho dělala z jedné a půl dávky.
POSTUP:
Pampelišky umyjeme a a dáme do kastrolu s vodou vařit.Až se začne voda vařit,povaříme 20min vypneme ,přidáme vymačkaný citron bez pecek a dáme do druhého dne do chladna odstát.
Druhý den pampelišky scedíme a do vody přidáme 3 kg cukru a vaříme do zhoustnutí.Já jsem med vařila v Zeptru asi 3 hod.Neměla jsem při vaření na povrchu žádnou pěnu,tak jsem ji nemusela sbírat,možná je to tím vařením v Zeptru,med jsem vařila na mírném ohni.
Je to v podstatě ten stejný recept,co dělá Věrka123,jen já jsem ho dělala z jedné a půl dávky.
Comment