Potřebujete:
klobásky (jaké chcete, kolik chcete)
kečup
cibuli
černé pivo (určitě bude stačit zhruba 1 sklenička)
Množství záleží na počtu strávníků a velikosti jejich žaludků
Postup:
Klobásky si v půlce podélně nařízneme, do nářezů vložíme nakrájenou cibuli, vložíme do pekáčku či zápékací mísy (nevymyzáváme) a zalejeme kečupem tak, ať jsou klobásky schované a trochou černého piva. Vložíme do trouby a pečeme na těch 170-180° dokud se nám pivo nevypaří a nezbudou nám jen klobásky v omáčce. Podáváme s chlebem!
Dobrou chuť!
Pozor:
Jídlo není pikantní, ale je trošku ostřejší chuti, běžnému strávníkovi nevadí
Jak to dělám já:
Já osobně kupuju v Tescu Moravské klobásky (jsou takové menší a je jich asi 10) a velký kečup a vystačí to pro dva strávníky a nejvíce nám tam chutná ta cibule. Zkuste sami, s touto večeří není žádná práce, ale počítejte tak s minimálně hoďkou pečení
klobásky (jaké chcete, kolik chcete)
kečup
cibuli
černé pivo (určitě bude stačit zhruba 1 sklenička)
Množství záleží na počtu strávníků a velikosti jejich žaludků
Postup:
Klobásky si v půlce podélně nařízneme, do nářezů vložíme nakrájenou cibuli, vložíme do pekáčku či zápékací mísy (nevymyzáváme) a zalejeme kečupem tak, ať jsou klobásky schované a trochou černého piva. Vložíme do trouby a pečeme na těch 170-180° dokud se nám pivo nevypaří a nezbudou nám jen klobásky v omáčce. Podáváme s chlebem!
Dobrou chuť!
Pozor:
Jídlo není pikantní, ale je trošku ostřejší chuti, běžnému strávníkovi nevadí
Jak to dělám já:
Já osobně kupuju v Tescu Moravské klobásky (jsou takové menší a je jich asi 10) a velký kečup a vystačí to pro dva strávníky a nejvíce nám tam chutná ta cibule. Zkuste sami, s touto večeří není žádná práce, ale počítejte tak s minimálně hoďkou pečení
Comment