Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Klobásky v kečupu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Klobásky v kečupu

    Potřebujete:
    klobásky (jaké chcete, kolik chcete)
    kečup
    cibuli
    černé pivo (určitě bude stačit zhruba 1 sklenička)
    Množství záleží na počtu strávníků a velikosti jejich žaludků

    Postup:
    Klobásky si v půlce podélně nařízneme, do nářezů vložíme nakrájenou cibuli, vložíme do pekáčku či zápékací mísy (nevymyzáváme) a zalejeme kečupem tak, ať jsou klobásky schované a trochou černého piva. Vložíme do trouby a pečeme na těch 170-180° dokud se nám pivo nevypaří a nezbudou nám jen klobásky v omáčce. Podáváme s chlebem!
    Dobrou chuť!

    Pozor:
    Jídlo není pikantní, ale je trošku ostřejší chuti, běžnému strávníkovi nevadí

    Jak to dělám já:
    Já osobně kupuju v Tescu Moravské klobásky (jsou takové menší a je jich asi 10) a velký kečup a vystačí to pro dva strávníky a nejvíce nám tam chutná ta cibule. Zkuste sami, s touto večeří není žádná práce, ale počítejte tak s minimálně hoďkou pečení

  • #2
    Re: Klobásky v kečupu

    není to jako buřty na pivu?
    Jana H.

    Comment


    • #3
      Re: Klobásky v kečupu

      Nevím, my tomu říkáme takhle

      Comment

      Pracuji...
      X