Kuře v nudlích
4-5 kuřecích stehen
položíme do zapékací mísy vymazané máslem na prostředek a posolíme.
Pokrájíme na větší půlměsíčky 4 cibule a posypeme stehna vrstvou cibule.
Na cibulce si osmahneme houby čerstvé nebo žampiony a výborná je hlíva ústřičná a potom dáme dokola pekáče při krajích.Až v pekáči posolím a pokmínuji houby.
Přikryji a dám do trouby péci na 250 stupňů asi na 45 minut.
Potom odkryjeme víko a shrneme všechnu cibuli na kraje pekáče a obnažíme kuřata a dáme zapéci aby zčervenaly.
Dáme vařit široké zubaté dlouhé nudle,kuřata vyjmeme a nudle promícháme v pekáči s cibulí a houbama.Servírujeme a přiložíme kuřecí stehýnko.Mám fotku v galerii,už jsem to dělala.
Výborné jídlo a rychlé a nepracné.
Já teď koupila ty nudle jako Babiččiny nudle a ty byly jak domácí,nádherně žluťoučké.
4-5 kuřecích stehen
položíme do zapékací mísy vymazané máslem na prostředek a posolíme.
Pokrájíme na větší půlměsíčky 4 cibule a posypeme stehna vrstvou cibule.
Na cibulce si osmahneme houby čerstvé nebo žampiony a výborná je hlíva ústřičná a potom dáme dokola pekáče při krajích.Až v pekáči posolím a pokmínuji houby.
Přikryji a dám do trouby péci na 250 stupňů asi na 45 minut.
Potom odkryjeme víko a shrneme všechnu cibuli na kraje pekáče a obnažíme kuřata a dáme zapéci aby zčervenaly.
Dáme vařit široké zubaté dlouhé nudle,kuřata vyjmeme a nudle promícháme v pekáči s cibulí a houbama.Servírujeme a přiložíme kuřecí stehýnko.Mám fotku v galerii,už jsem to dělala.
Výborné jídlo a rychlé a nepracné.
Já teď koupila ty nudle jako Babiččiny nudle a ty byly jak domácí,nádherně žluťoučké.
Comment