Oznámení

Collapse
No announcement yet.

KRŮTÍ MASO S FAZOLEMI

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• KRŮTÍ MASO S FAZOLEMI

Připravíme si:0,5kg krůtího masa na guláš(větší kousky jsem ještě překrájela)
    2 velké cibule a jednu na ozdobu,nakrájenou na jemné kroužky
    2 zelené papriky pokrájené na kostičky
    150g fazolí pinto,předem uvařených(můžou být i z plechovky,tmavé)
    3 rajčata nakrájená na kostičky(já jsem dala krájená v plechovce 400g)
    100g rajčatového protlaku(ten jenom,když dáte čerstvá rajčata)
    česnek podle chuti
    olej,voda
    1 lžička chilli(já dávám pár kapek chilli omáčky,protože my nemůžeme moc pálivé jídlo)
    půl lžičky oregana a mletého kmínu
    1 nadrobno nasekaná feferonka(tu já už nedávám)
    strouhaný sýr

Na oleji osmahneme cibulku,nakrájenou nadrobno.Pak přidáme krůtí maso,papriky a zase trochu osmahneme.Dále přidáme vše ostatní kromě sýra.Zalejeme vodou,jen tak,aby se maso dusilo,a necháme pod pokličkou asi hodinu bublat na mírném plameni(nebo v troubě,ale to jsem ještě nezkoušela).Občas zamícháme.Podáváme posypané nastrouhaným sýrem a pokrájenou cibulkou s chlebem.[attachment=1:ulss206t]Obraz0060.jpg[/attachment:ulss206t][attachment=0:ulss206t]Obraz0061.jpg[/attachment:ulss206t]
    Attached Files
    Janah

Re: KRŮTÍ MASO S FAZOLEMI

Tak to já můžu, z krůtího vařím často a fazole milujeme.
    Díky za recept, určitě o víkendu uvařím.
    Iris

Comment

Jo,Iris je to moc dobré.Původní recept,už ani nevím odkud ho mám,je z mletého krůtího,ale zjistila jsem,že takhle je to lepší.A kdyby to nebylo dobré,tak by to u nás určitě nejedli.Dělala jsem to v pátek,na talíři je moje porce.Měla jsem noční a myslela jsem,že budou mít mužský v sobotu.Ale oni to snědli všechno,tak jsem v SO musela zas vařit.Ahoj
      Janah

Comment

Pardon,klikla jsem omylem jinde a ono se to posunulo nahoru,což jsem nechtěla.Jana
        Janah

Comment

Přemýšlím jak udělat fazole aby to mužíčkovi chutnalo a objevila jsem tento báječný recept.Myslím že mu to bude chutnat.Díky už dopředu.JanaP
          Jana P

Comment

Zdravím, taky mívám problém do manžela a syna 17 dostat fazole...
            Když byl syn menší, říkala jsem mu, že je Fazolová pánev ala Bud Spencer, jak jsem to kdysi viděla ve filmu
            A fazole s měkkým masíčkem, to já můžu...
            Někdy záleží, i jak se to ochutí, já dle nálady a když přivoním ke koření.
            Hodně mi teď voní kari, ale nedávám ho moc a všude..
            Myslím, že jsem i do komentáře do netkucharky psala, že dle mojí mamky někdy udělám luštěninovou polívku a k tomu bramborové placky z UVAŘENÝCH brambor, k polívce jako místo pečiva. Moc dobré.
            Mějte se !
            anina s.

Comment

Janino, koukám na Tvůj nápad bramborové placky k polévce, vůbec mi mě to nenapadlo, to takhle kombinovat, ale určitě by mi to chutnalo.
              Fazolovou polévku milujeme a placky k tomu nemusí být k zahození, my k tomu většinou jímě nějaký dalamánek nebo něco takového. Díky za nápad.
              HankaP

Comment

Pracuji...
              X