Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Karbanátky s paprikou a rajčaty

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Karbanátky s paprikou a rajčaty

Udělat karbanátky podle toho, jak kdo má rád. Mohou se prudce usmažit, ale já jsem to přestala dělat.
    Do pekáčku si připravím olej nebo sádlo, nakrájím hodně cibule, papriky, rajčat o něco méně než-li paprik, osolím, opepřím a promíchám. Nakladu karbanátky do pekáčku, tak, že je vrstva směsi pod karbanátky a i nad nimi. Trošku podleji vodou asi tak dcl, přikryji pekáčkem a peču. Dávám do trouby předem vyhřáté. Asi tak po 15 min. karbanátky obrátím event. podliji a peču dále a obracím . Před koncem pečení je potřeba karbanátky odkrýt a ještě chvilku peču a obracím, aby karbanátky byly opečené. Je to výborné s bramborem a nebo s chlebem. Když se přidá i čerstvá pálivá paprika nemá to chybu.

Právě proto ráda koukám, kdo je ON, protože narazím na takové zajímavé recepty, které jsem ještě nezkoušela.
    Jen je škoda, že někteří tu napíšou a pak už tu nejsou...abych třeba mohla napsat, jak nám to chutnalo a pisatel si to třeba přečetl... a tak třeba mohli diskutovat...
    anina s.

Comment

To musí být dobrota určitě vyzkouším, super
      Iris

Comment

Itko, dneska byly k obědu, udělá se vynikající štávička, dala jsem i malinko chili papričky, moc jsme si pochutnali Díky.
        Attached Files
        Iris

Comment

Pracuji...
        X