Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Uzené maso zapečené s ostrým křenem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Uzené maso zapečené s ostrým křenem

    Potřebujeme: 500 g uzené kýty nebo krkovice / prostě něco libového/, 3 cibule,1 krenex, nebo jiný druh naloženého strouhaného křenu, měl by být ostrý, olej, kelímek smetany šlehání
    Postup: Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji ve větší pánvi.Uzené nakrájíme na porce, přidáme k cibuli a rychle orestujeme.Potom maso společně s cibulí přendáme do pekáčku. V misce si rozmícháme krenex se šlehačkou a touto směsí maso v pekáčku přelijeme.Dáme do trouby a zapékáme, dokud povrch lehce nezezlátne. Podáváme s bramborem.
    Je to jednoduché a moc dobré
    Daniela

  • #2
    Re: Uzené maso zapečené s ostrým křenem

    S prominutím tak zírám a pořád si budu říkat, kolik kombinací v receptu jsem nikdy neslyšela a proto by mě to nenapadlo.
    Tohle musím určitě uvařit, dělám v potravinách, tak všechny ingredience pod nosem
    To MUSÍ být dobrůtka, miluju zapečené věci.
    Zdraví Jana S.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Danielo, je to výborné a opravdu rychlé .Dík za recept Lilie
      Lilie

      Comment


      • #4
        Ahojky, já tu zapomněla napsat, že jsem to nedávno vařila a je to opravdu mňamka !
        anina s.

        Comment


        • #5
          Dnes jsem dělala, je to dobrota.


          Attached Files
          anina s.

          Comment


          • #6

            Holky zkuste to s kaprem,krajenym na podkovy,je to super-nechte zapéct pěkně do růžová nemá chybu.
            Já dělám s čerstvým křenem.Dávám čili.
            MARUŠKA

            Comment

            Pracuji...
            X