Potřebujeme: 500 g uzené kýty nebo krkovice / prostě něco libového/, 3 cibule,1 krenex, nebo jiný druh naloženého strouhaného křenu, měl by být ostrý, olej, kelímek smetany šlehání
Postup: Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji ve větší pánvi.Uzené nakrájíme na porce, přidáme k cibuli a rychle orestujeme.Potom maso společně s cibulí přendáme do pekáčku. V misce si rozmícháme krenex se šlehačkou a touto směsí maso v pekáčku přelijeme.Dáme do trouby a zapékáme, dokud povrch lehce nezezlátne. Podáváme s bramborem.
Je to jednoduché a moc dobré
Postup: Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji ve větší pánvi.Uzené nakrájíme na porce, přidáme k cibuli a rychle orestujeme.Potom maso společně s cibulí přendáme do pekáčku. V misce si rozmícháme krenex se šlehačkou a touto směsí maso v pekáčku přelijeme.Dáme do trouby a zapékáme, dokud povrch lehce nezezlátne. Podáváme s bramborem.
Je to jednoduché a moc dobré

Comment