Potřebujeme:
hovězí maso zadní na plátky
mrkev
kořenovou petržel
nakládanou okurku
Kostku VÝVAR (nebo Masox)
sůl
pepř
cibule
olej
Cibulku nakrájíme na drobno, necháme zesklovatět a na to položíme naklepané hovězí plátky. Necháme zatáhnout, osolíme, opepříme a chvilku podusíme. Přidáme vodu (tolik, kolik chceme mít omáčky), přidáme jeden VÝVAR nebo Masox a necháme vařit, asi po půl hodině přidáme nakrájenou mrkev na asi 8cm kousky a stějně tak kořenovou petržel v poměru půl na půl. Necháme pod pokličkou dusit. Asi 10-15 minut před koncem vaření tam ještě přidáme nakrájenou okurku a dovaříme do měkka. Zahustíme a můžeme podávat s knedlíkem, rýží nebo i bramborami.
hovězí maso zadní na plátky
mrkev
kořenovou petržel
nakládanou okurku
Kostku VÝVAR (nebo Masox)
sůl
pepř
cibule
olej
Cibulku nakrájíme na drobno, necháme zesklovatět a na to položíme naklepané hovězí plátky. Necháme zatáhnout, osolíme, opepříme a chvilku podusíme. Přidáme vodu (tolik, kolik chceme mít omáčky), přidáme jeden VÝVAR nebo Masox a necháme vařit, asi po půl hodině přidáme nakrájenou mrkev na asi 8cm kousky a stějně tak kořenovou petržel v poměru půl na půl. Necháme pod pokličkou dusit. Asi 10-15 minut před koncem vaření tam ještě přidáme nakrájenou okurku a dovaříme do měkka. Zahustíme a můžeme podávat s knedlíkem, rýží nebo i bramborami.
Comment