Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Vepřové závitky s čabajkovou míchanicí

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Vepřové závitky s čabajkovou míchanicí

    Kotlety, hořčice, vejce, čabajka, cibule, olej, pepř, sůl, mletý kmín.,vývar, nebo voda na podlití

    Kotlety malinko nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran / lze použít krkovičku, nebo kýtu/ naplníme náplní a srolujeme ,spíchneme jehlicemi, nebo svážeme , na oleji prudce opečeme ze všech stran a vyjmeme na talíř. do výpeku dáme hooooooodně nakrájené cibule, opečeme do hněda, vrátíme maso, posypeme mletým kmínem a podlijeme horkou vodou, lépe vývarem, ne moc, tak max. do 1/3 výšky masa.
    Dusíme pomalu do měkka, podléváme nepatrně.. Pokud dáme opravdu hodně cibule, vytvoří se přírodní sosek, jestli to přeženete s tekutinou, doděláme sos po vyjmutí masa zredukováním,lehounkým zaprášením !!!!!!!! hl. moukou opražením, dalším podlitím do požadované husoty.

    Náplň : na pár kapkách oleje osmažíme nakrájenou čabajku na malé proužky,čabajka sama pustí tuk....zalejeme vajíčky a umícháme, osolíme, opepříme a vmícháme lžičku plnotučné hořčice.
    Sosek můžeme dochutit pár kapkami worchestru a sojovky,

    Click image for larger version

Name:	P7140427.jpg
Views:	1
Size:	90.7 KB
ID:	147700
    Iris

  • #2
    Irísku díky za receptík, dneska jsem dělala na oběd a moc chutnaly. Už mám recept založený ve své kuchařce.
    M A J K A 1

    Comment

    Pracuji...
    X