Kotlety, hořčice, vejce, čabajka, cibule, olej, pepř, sůl, mletý kmín.,vývar, nebo voda na podlití
Kotlety malinko nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran / lze použít krkovičku, nebo kýtu/ naplníme náplní a srolujeme ,spíchneme jehlicemi, nebo svážeme , na oleji prudce opečeme ze všech stran a vyjmeme na talíř. do výpeku dáme hooooooodně nakrájené cibule, opečeme do hněda, vrátíme maso, posypeme mletým kmínem a podlijeme horkou vodou, lépe vývarem, ne moc, tak max. do 1/3 výšky masa.
Dusíme pomalu do měkka, podléváme nepatrně.. Pokud dáme opravdu hodně cibule, vytvoří se přírodní sosek, jestli to přeženete s tekutinou, doděláme sos po vyjmutí masa zredukováním,lehounkým zaprášením !!!!!!!! hl. moukou opražením, dalším podlitím do požadované husoty.
Náplň : na pár kapkách oleje osmažíme nakrájenou čabajku na malé proužky,čabajka sama pustí tuk....zalejeme vajíčky a umícháme, osolíme, opepříme a vmícháme lžičku plnotučné hořčice.
Sosek můžeme dochutit pár kapkami worchestru a sojovky,
Kotlety malinko nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran / lze použít krkovičku, nebo kýtu/ naplníme náplní a srolujeme ,spíchneme jehlicemi, nebo svážeme , na oleji prudce opečeme ze všech stran a vyjmeme na talíř. do výpeku dáme hooooooodně nakrájené cibule, opečeme do hněda, vrátíme maso, posypeme mletým kmínem a podlijeme horkou vodou, lépe vývarem, ne moc, tak max. do 1/3 výšky masa.
Dusíme pomalu do měkka, podléváme nepatrně.. Pokud dáme opravdu hodně cibule, vytvoří se přírodní sosek, jestli to přeženete s tekutinou, doděláme sos po vyjmutí masa zredukováním,lehounkým zaprášením !!!!!!!! hl. moukou opražením, dalším podlitím do požadované husoty.
Náplň : na pár kapkách oleje osmažíme nakrájenou čabajku na malé proužky,čabajka sama pustí tuk....zalejeme vajíčky a umícháme, osolíme, opepříme a vmícháme lžičku plnotučné hořčice.
Sosek můžeme dochutit pár kapkami worchestru a sojovky,
Comment