Vepřové plátky kotlety jsem pořádně naklepala (dá se použít i kuřecí maso), okořenila (sušený česnek, sůl, grilovací koření), udělala těsto na bramborák - na hrubém struhadle, vajíčka, majoránku, sůl, pepř, strouhanku, polohrubou mouku, nastrouhanou cibuli, nedala jsem už čerstvý česnek.
Na rozpálený olej jsem rozprostřela těsto, uplácala, položila plátek masa a pokryla trochou dalšího těsta, aby maso nebylo vidět a zase uplácala.
Ztlumila jsem plamen na minimum a pomalu smažila, aby se maso propeklo.
Přímo tento recept jsem tu nenašla, tak snad nevadí připomenutí, a jinak suroviny a koření každý dle sebe.
http://galerie.ekucharka.net/showphoto.php?photo=10803&title=-c5-98-c3-adzek26quot-3bondr-c3-a1-c5-a1-26quot-3b&cat=516
Nevím proč, nejdou mi vkládat fotky z komplet. editoru přes sponku...
Comment