2,5 kg vepřového masa /plec,libový bok-ne zase moc libové maso/-můžeme 1/2 a 1/2
1/2 l bílého vína-raději ne moc sladkého
2 ks veky-ostrouhat a pouze vnitřek pokrájet a namočit do
1 1/2 1 mléka
sůl,pepř,zázvor,mletý kmín,muškátový květ nebo ořech
Umeleme maso 2x,aby bylo hodně najemno.Hodně prohněteme,nejlépe rukama a plníme do střívek,nebo děláme karbanátky a ty jen obalíme ve strouhance.
1/2 l bílého vína-raději ne moc sladkého
2 ks veky-ostrouhat a pouze vnitřek pokrájet a namočit do
1 1/2 1 mléka
sůl,pepř,zázvor,mletý kmín,muškátový květ nebo ořech
Umeleme maso 2x,aby bylo hodně najemno.Hodně prohněteme,nejlépe rukama a plníme do střívek,nebo děláme karbanátky a ty jen obalíme ve strouhance.
Comment