Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Vinná klobása

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Vinná klobása

    2,5 kg vepřového masa /plec,libový bok-ne zase moc libové maso/-můžeme 1/2 a 1/2
    1/2 l bílého vína-raději ne moc sladkého
    2 ks veky-ostrouhat a pouze vnitřek pokrájet a namočit do
    1 1/2 1 mléka
    sůl,pepř,zázvor,mletý kmín,muškátový květ nebo ořech
    Umeleme maso 2x,aby bylo hodně najemno.Hodně prohněteme,nejlépe rukama a plníme do střívek,nebo děláme karbanátky a ty jen obalíme ve strouhance.
    Last edited by Jaruš; 23.07.2011, 23:49.

  • #2
    Jaruško, u nás se ještě dáva trochu citronové kůry a nedává se kmín.
    Jinak mám nějaké podobné složení.
    HankaP

    Comment

    Pracuji...
    X