Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Brambory s bryndzou, klobásou a parmazánem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Brambory s bryndzou, klobásou a parmazánem

    Brambory uvaříme ve šlupce, oloupeme, nakrájíme.
    V zapékací míse rozehřejeme máslo, přidáme dobrou klobásku, cibuli, osmahneme, odstavíme z ohně a přisypeme mletou papriku, kmín. Nakrájíme brambory, promícháme.
    Bryndzu rozděláme se smetanou, zalejeme brambory a dáme do trouby. Když je zpola zapačeno, přidáme ještě zbytek smetany s rozkvedlaným vajíčkem, ochuceným solí a pepřem., přidáme porek na kolečka.Zapečeme do růžova, se solí opatrně, bryndza má svou chuť. Ozdobíme čerstvými kolečky porku, nebo jarní cibulky a pár kolečky opečené klobásky.Sypeme Parmazánem, nebo jiným sýrem na strouhání.
    Click image for larger version

Name:	zapečen
Views:	1
Size:	48.0 KB
ID:	146355
    Last edited by iris; 15.03.2011, 21:25.
    Iris

  • #2
    Iris, zase bramborová dobrota. No, brambory s brynzou jsem ještě nejedla, tak někdy vyzkouším.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Ani já jsem to nejedla takto upravené,halušky už jo,může to být dobrůtka,taky někdy vyzkouším.
      Ahojky VŠEM
      Věrka

      Comment

      Pracuji...
      X