Brambory uvaříme ve šlupce, oloupeme, nakrájíme.
V zapékací míse rozehřejeme máslo, přidáme dobrou klobásku, cibuli, osmahneme, odstavíme z ohně a přisypeme mletou papriku, kmín. Nakrájíme brambory, promícháme.
Bryndzu rozděláme se smetanou, zalejeme brambory a dáme do trouby. Když je zpola zapačeno, přidáme ještě zbytek smetany s rozkvedlaným vajíčkem, ochuceným solí a pepřem., přidáme porek na kolečka.Zapečeme do růžova, se solí opatrně, bryndza má svou chuť. Ozdobíme čerstvými kolečky porku, nebo jarní cibulky a pár kolečky opečené klobásky.Sypeme Parmazánem, nebo jiným sýrem na strouhání.
V zapékací míse rozehřejeme máslo, přidáme dobrou klobásku, cibuli, osmahneme, odstavíme z ohně a přisypeme mletou papriku, kmín. Nakrájíme brambory, promícháme.
Bryndzu rozděláme se smetanou, zalejeme brambory a dáme do trouby. Když je zpola zapačeno, přidáme ještě zbytek smetany s rozkvedlaným vajíčkem, ochuceným solí a pepřem., přidáme porek na kolečka.Zapečeme do růžova, se solí opatrně, bryndza má svou chuť. Ozdobíme čerstvými kolečky porku, nebo jarní cibulky a pár kolečky opečené klobásky.Sypeme Parmazánem, nebo jiným sýrem na strouhání.
Comment