Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Vepřové na hořčici

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Vepřové na hořčici

    vepřové plecko nebo ramínko (asi 1 - 1,5 kg) 2 velké cibule olej mletý kmín, mletá sladká paprika plnotučná hořčice polohrubá mouka a mléko na zahuštění (místo mléka možno i voda) sůl

    Cibuli nastrouháme na jemném struhadle a spolu s mletým kmínem a paprikou ji jemně orestujeme na oleji (jen krátce, aby paprika nezhořkla). Vložíme vepřové maso vcelku opečeme po všech stranách a obalíme směsí cibule, kmínu a papriky a dusíme v malém množství vody doměkka. Měkké maso opláchneme od směsi, vyndáme a do omáčky přidáme vodu, plnotučnou hořčici a zahustíme moukou s mlékem.


    Doporučená příloha: houskový knedlík

  • #2
    Je to moc dobré.
    Dělala jsem z plátků krkovičky, dala jsem smetanu 10-ku a hladkou mouku a jím to se zbytkem osmažených plátků brambor.
    anina s.

    Comment

    Pracuji...
    X