Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš z bedel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Guláš z bedel

    Tácek zmrazených nebo čerstvých malých kloboučků bedel.1 cibule.1PL mlet.papriky.2PL sádla,kostka masoxu,sůl-majoránka,pepř.hlad.mouka.Na rozpálené sádlo dát osmažit cibuli,pak nasypat bedly ještě trošku zmrzlé,nebo přímo čerstvé,já vytáhla z mrazáku.Trošku jsem orestovala,osolila a nasypala papriku,nechala osmahnout a zalila 1 litrem vody a přidala masox.Zavřela jsem na 1/2 hod. do tlakáče.Pak jsem nechala vychladnout,udělala jíšku.Houby jsem ocedila a tím vývarem zalila jíšku.Dobře rozvařila a dochutila a houby nasypala do hotového guláše.Jinak si každý může podle sebe nalít vodu jak to chce mít husté
    LIDUŠ

  • #2
    Liduš, vidíš, jak jsi šikovná. Já guláše miluju a sbírám recepty, tak mám další.
    Tak ještě jednou - ať se ti tu líbí.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Díky jo mi moc chutnal,vůbec nebylo nějak poznat ty houby a zase nápad jak odlehčit mrazák
      LIDUŠ

      Comment


      • #4
        Tak vidím,že recept je už tu.Ještě bys mohla přidat foto,ale to ti musí někdo poradit,jak ji dát k receptu.Mě se to nedaří.

        Comment


        • #5
          Houbový dělám, ale z bedel jsem nezkoušela. Musí být dobrý. Bedle mám nejraději jen osolené, okmínované osmahnuté kloboučky s chlebem.
          Vložit fotku do příspěvku jde takto. Dole pod textem receptu si odklikneš spravovat přílohy, pak v nové tabulce, co se ti otevře klikneš vpravo nahoře nahrát nové soubory( tím si stáhneš a nahraješ ze svého PC fotku, co potřebuješ, fotka musí být zmenšená, aby měla potřebnou kapacitu) a pak se ti objeví a zůstane ti tato fotka v tvé foto složce, jak uvidíš. Nakonec dole v této tabulce zvolíš vložit do příspěvku a máš fotku přímo v textu ( druhá varianta je zvolit jako přílohu a máš fotku jako přílohu také u receptu).

          ZDENY
          ZDENY

          Comment


          • #6
            A fakt to je z těch bedel dobré? Já zkoušel bedly upravovat všemožně i nemožně, ale vždycky to nebylo dobré a nejepší prostě je osmažit bedly na kmíně nebo z nich udělat řízky. Ten Váš recept se mi popravdě moc nezdá Nezkoušeli jste to ještě někdo udělat? my děláme houbový guláš, ale z klasických hub nebo z hlívy.

            Comment


            • #7
              Bajbic a proč se Vám ten guláš nezdá,mám fotku na diskuzi,tady jsem ji teda nedostala,neumím to.Ale copak to není normálně srozumitelně napsané?Já to prostě zkusila a vyšlo to,nikomu to nevnucuji.Bedly jím taky jenom osmažené,nebo na řízek.Ale protože mi zůstaly v mrazáku tak jsem to jen tak zkusila No a jest-li to někomu zachutná ať si to udělá.
              LIDUŠ

              Comment

              Pracuji...
              X