Tácek zmrazených nebo čerstvých malých kloboučků bedel.1 cibule.1PL mlet.papriky.2PL sádla,kostka masoxu,sůl-majoránka,pepř.hlad.mouka.Na rozpálené sádlo dát osmažit cibuli,pak nasypat bedly ještě trošku zmrzlé,nebo přímo čerstvé,já vytáhla z mrazáku.Trošku jsem orestovala,osolila a nasypala papriku,nechala osmahnout a zalila 1 litrem vody a přidala masox.Zavřela jsem na 1/2 hod. do tlakáče.Pak jsem nechala vychladnout,udělala jíšku.Houby jsem ocedila a tím vývarem zalila jíšku.Dobře rozvařila a dochutila a houby nasypala do hotového guláše.Jinak si každý může podle sebe nalít vodu jak to chce mít husté
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Guláš z bedel
Collapse
X
-
Houbový dělám, ale z bedel jsem nezkoušela. Musí být dobrý. Bedle mám nejraději jen osolené, okmínované osmahnuté kloboučky s chlebem.
Vložit fotku do příspěvku jde takto. Dole pod textem receptu si odklikneš spravovat přílohy, pak v nové tabulce, co se ti otevře klikneš vpravo nahoře nahrát nové soubory( tím si stáhneš a nahraješ ze svého PC fotku, co potřebuješ, fotka musí být zmenšená, aby měla potřebnou kapacitu) a pak se ti objeví a zůstane ti tato fotka v tvé foto složce, jak uvidíš. Nakonec dole v této tabulce zvolíš vložit do příspěvku a máš fotku přímo v textu ( druhá varianta je zvolit jako přílohu a máš fotku jako přílohu také u receptu).
ZDENYZDENY
Comment
-
A fakt to je z těch bedel dobré? Já zkoušel bedly upravovat všemožně i nemožně, ale vždycky to nebylo dobré a nejepší prostě je osmažit bedly na kmíně nebo z nich udělat řízky. Ten Váš recept se mi popravdě moc nezdá Nezkoušeli jste to ještě někdo udělat? my děláme houbový guláš, ale z klasických hub nebo z hlívy.
Comment
-
Bajbic a proč se Vám ten guláš nezdá,mám fotku na diskuzi,tady jsem ji teda nedostala,neumím to.Ale copak to není normálně srozumitelně napsané?Já to prostě zkusila a vyšlo to,nikomu to nevnucuji.Bedly jím taky jenom osmažené,nebo na řízek.Ale protože mi zůstaly v mrazáku tak jsem to jen tak zkusila No a jest-li to někomu zachutná ať si to udělá.
Comment
Comment