Hovězí balkánské plátky
4 hovězí plátky, 1 větší cibule, 3 rajčata, 3 papriky, 1 malá cuketa, hrst fazolových lusků,sůl, pepř,necelá malá lžička čubrici , 8 stroužků česneku, olej.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej . Zprudka opečeme z obou stran, pak přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba , podlijeme vodou. Když je maso hotové asi do ¾ , přidáme na kousky pokrájená rajčata, papriky, česnek, cuketu , fazolky , zasypeme čubricou a necháme dusit do měkka.
Podáváme s rýží.
4 hovězí plátky, 1 větší cibule, 3 rajčata, 3 papriky, 1 malá cuketa, hrst fazolových lusků,sůl, pepř,necelá malá lžička čubrici , 8 stroužků česneku, olej.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej . Zprudka opečeme z obou stran, pak přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba , podlijeme vodou. Když je maso hotové asi do ¾ , přidáme na kousky pokrájená rajčata, papriky, česnek, cuketu , fazolky , zasypeme čubricou a necháme dusit do měkka.
Podáváme s rýží.
Comment