Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Králík na hořčici a cibuli

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Králík na hořčici a cibuli

    Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme, posypeme ml.kmínem, potřeme utřeným česnekem , hořčicí a dáme do pekáče. Zakápneme olejem, posypeme cibulí a kostičkami anglické slaniny. Podlijeme vodou a upečeme.
    Podáváme s bramborovými noky.
    Bramborové noky:
    1 kg vař. brambor nastrouháme na jemném struhadle, promícháme s 250 g polohr. mouky,
    1 vejce a sůl.
    Z těsta uděláme válečky o průměru cca 2 cm a krájíme kousky silné cca 1-1,5 cm.
    Větší vidličkou trošku zmáčkneme (udělá nám vzorek)
    Vaříme v osolené vodě po vyplutí na hladinu asi 2 minuty.


    Attached Files
    Last edited by Alena Jankova; 11.05.2010, 21:53.
    Alena J

  • #2
    Alenko, dělám něco podobného z kuřete, výborné, výborné.
    Jana H.

    Comment

    Pracuji...
    X