Roštěnou naklepeme, nařízneme, nebo nakrájíme na tenké nudličky / jako já v tomto případě/
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme maso, které předem naložím do oleje, červeného vína, sojovky / maso opečeme, osolíme, přidáme chili, na kousky nakrájený celer. petržel, mrkev, plátky česneku, bobkový list a nové koření, přihodíme plátek anglické slaniny pro chuť, trochu rajského protlaku,podlejeme horkou vodou se zbytkem marinády a dusíme do měkka.
Koření, slaninu pak vyndáme, já vyndávám i kusy zeleniny, které se nerozvařily, ale nemusíte. Nijak nezahuštuji, sosek je výborný a zahuštěný díky zelenince.
Na talíři přídáme lžičku kysané smetany. Já mám ráda i posypané sýrem.
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme maso, které předem naložím do oleje, červeného vína, sojovky / maso opečeme, osolíme, přidáme chili, na kousky nakrájený celer. petržel, mrkev, plátky česneku, bobkový list a nové koření, přihodíme plátek anglické slaniny pro chuť, trochu rajského protlaku,podlejeme horkou vodou se zbytkem marinády a dusíme do měkka.
Koření, slaninu pak vyndáme, já vyndávám i kusy zeleniny, které se nerozvařily, ale nemusíte. Nijak nezahuštuji, sosek je výborný a zahuštěný díky zelenince.
Na talíři přídáme lžičku kysané smetany. Já mám ráda i posypané sýrem.
Comment