Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Roštěná ala Esterházy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Roštěná ala Esterházy

    Roštěnou naklepeme, nařízneme, nebo nakrájíme na tenké nudličky / jako já v tomto případě/
    Na oleji osmažíme cibulku, přidáme maso, které předem naložím do oleje, červeného vína, sojovky / maso opečeme, osolíme, přidáme chili, na kousky nakrájený celer. petržel, mrkev, plátky česneku, bobkový list a nové koření, přihodíme plátek anglické slaniny pro chuť, trochu rajského protlaku,podlejeme horkou vodou se zbytkem marinády a dusíme do měkka.
    Koření, slaninu pak vyndáme, já vyndávám i kusy zeleniny, které se nerozvařily, ale nemusíte. Nijak nezahuštuji, sosek je výborný a zahuštěný díky zelenince.
    Na talíři přídáme lžičku kysané smetany. Já mám ráda i posypané sýrem.
    Attached Files
    Last edited by iris; 14.03.2010, 09:21.
    Iris

  • #2
    Podobně dělávala hovězí moje maminka, manžel to nikdy nechtěl jíst, když viděl nějakou zeleninu, nejvíc mu ale chutnala svíčková, protože tam žádnou zeleninu neviděl . Díky za připomenutí dobrého jídla.
    Blanka

    Comment


    • #3
      To mám taky ráda, ta zeleninka tomu dá móc dobrou chuť
      Alena J

      Comment


      • #4
        Tu máme také rádi, docela dlouho jsem ji už nedělala. Iris díky za připomenutí receptu.
        Mirka

        Comment

        Pracuji...
        X