Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Hovězí plátky s Kunovjankou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Hovězí plátky s Kunovjankou

    4 hovězí plátky ( nebo dle strávníků )
    1 Kunovjanka
    2 vejce
    2 lžíce mléka
    hladká mouka
    sůl,pepř
    olej na smažení

    Z vajec,mouky a mléka vymícháme těstíčko,mírně okořeníme solí a pepřem.
    Hovězí plátky mírně naklepeme,nakrojíme kraje,aby se maso nezkroutilo a obalíme v těstíčku.Hned vkládáme do rozpáleného oleje a opečeme z obou stran do růžova.
    Opečené plátky ukládáme na plech.Olej z pánve přelijeme k masu.Kunovjanku ( nebo jinou čalamádu ) rozprostřeme na maso a každý plátek polejeme nálevem.
    Pečeme zakryté cca 1 - 11/2 hodiny při 150°C.
    Attached Files
    Iva4

  • #2
    Ivuš,super mňamka podobná masíčka mají většinou úspěch zaručen ,díky za receptík!!!!!! ... aaaaa link - koonečně zas někdo přidal.hned do galérky.....díky,vždyť by to bylo tak mnohem jednodušší pro všechny!!Pápápá
    Last edited by Hančí; 21.02.2010, 03:33.
    Hančí

    Comment


    • #3
      Dnes jsem vyrobila, ale měla jsem vyndanou pěknou vepř. plec. Jinak postup stejný, bylo to vynikající. Neprotestoval ani muž, který nemá rád pokusy. Dík za super receptík.
      Renata

      Comment


      • #4
        Click image for larger version

Name:	kýta s Moravankou na talíři.jpg
Views:	1
Size:	117.8 KB
ID:	144095

        Snad nevadí, že jsem to dělala s kýtou a Moravankou.
        Pekla jsem v remosce, poprvé tuto kombinaci, feferonku jsem nedala, ten olej jsem nepřilila.
        (Manžel už tak nemůže ostré a mastné..)
        Je to vynikající, lehce pikantní, ne kyselé, maso se rozpadá, zelenina skvělá,
        jsem moc příjemně překvapená a spokojená.
        Ivo 4, zdravím tě do Skotska.
        anina s.

        Comment

        Pracuji...
        X