Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš bez míchání - známý ( 20 )

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Guláš bez míchání - známý ( 20 )

    GULÁŠ BEZ MÍCHÁNÍ – OPRAVDU SKVĚLÝ

    1 kg vepř. masa - nejlepší je z plecka, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 2 čaj. lžičky guláš koření (může být i kari), 3 čaj. lžičky sladké ml. papriky, 3 polévkové lžíce škrob. moučky,
    sůl, pepř, 2 kostky bujónu , 1 feferonka, 0,75 -1 l vody
    Postup: Maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat.
    Bujónové kostky rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do 1 l vodu.
    Dát vše do pekáče, lepší je do ohnivzdorné skleněné misky, přikrýt alobalem
    a péct na 250 st. asi 1,5 hodiny.
    NEDOLÍVAT VODU, NEMÍCHAT, NESUNDÁVAT ALOBAL.
    Výborné s chlebem, těstovinami, rýží, knedlíkem.
    Tento guláš je úplně jiný než klasický.

    Zkopír. z emailu.
    anina s.

  • #2
    Sice ho "peču" v remosce a bez feferonky (chlap nemůže už tak ostré), ale zítra mám odpo a nebude se mi chtít vařit.
    anina s.

    Comment

    Pracuji...
    X