Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Tatarský biftek
Collapse
X
-
Holčiny, snad neva, že jen písnu, že já syrové ani za milión dolarů, natož do toho ještě vejce !
Já tak maximálně falešný z brambor na topinku a nebo pomlít uzeninku...
Ale vy ostatní si nechte chutnat, nikomu to neberu, každý dle sebe !
papa.
A vybavil se mi Mr. Bean !anina s.
Comment
-
Ahoj Renat, jasně, že každý dle sebe, my i když grilujeme třeba i kuřecí, nakrojíme jeden kousek, a kdyby tam bylo jen trochu krvavého, hned s tím šup ještě na gril !
Já se děsím salmonely, vím, co nepříjemností dokáže a nejím ani vajíčko naměkko ani nahniličku.
Prostě vše tepelně opracované, k tomu mám větší důvěru.
Tak dobrou chuť.
Pa.anina s.
Comment
-
Ahoj JaniS,já jsem už salmonelu měla jako malá a před 7 lety zas ,ale z vajíček a z kuřete.Taky se toho bojím,ale tataráka si nemůžu nechat ujít.Jinak syrové maso taky nejím.když dělám sekanou tak bych to syrové neochutnala ani za nic,to si raději udělám malý vzorek,který opeču na pánvičce (karbenátek) a hned vím co tam mám ještě přidat.tataráka mě naučil jíst až přítel,dřív jsem ho taky nejedla,ale je to tak ochucené,že bys to nepoznala ,že je to syrové.Měj se
Comment
Comment