Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Tatarský biftek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Tatarský biftek

    20-25 dkg pravé svíčkové (já dávám hov. zadní)
    1 žloutek
    1 lžička pepře ,soli,pálivé papriky,hořčice,worčestru,drc.kmínu cibule nakrájená na drobno,trochu oleje Maso umeleme na masovém strojku a přidáme všechny ingredience.Necháme v lednici pár hodin uležet a pak mažeme na česnekové topinky .
    Last edited by LenkaG; 19.07.2009, 17:37.

  • #2
    Teda Leni,ty mi děláš chutě,to bych si teď, ale hned, dala....
    Hančí

    Comment


    • #3
      Přítel ho právě dělá, pak vložím fotečku.Dřív jsem si myslela,že bych to nikdy nejedla, ale ani to člověk nepozná, že jí syrové maso .Já si budu ale muset počkat do zítřka ,než se to uleží - je to pak ještě lepší

      Comment


      • #4
        Tak jsem to nevydržela...

        Comment


        • #5
          Děvčata pozor na bičíkovce svalového musíte mít bezvadné maso!!
          MARUŠKA

          Comment


          • #6
            Holčiny, snad neva, že jen písnu, že já syrové ani za milión dolarů, natož do toho ještě vejce !
            Já tak maximálně falešný z brambor na topinku a nebo pomlít uzeninku...
            Ale vy ostatní si nechte chutnat, nikomu to neberu, každý dle sebe !
            papa.

            A vybavil se mi Mr. Bean !
            anina s.

            Comment


            • #7
              To já jsem Jani na syrové jak čert, mleté maso, tatar je pořád připravený v mrazáku a když nemám čas a jdu koupit játrovou zavářku, už kupuji dávku navíc přijdu domů a sprostě to sežeru. Asi mi něco chybí, je to jak magnet.
              Renata

              Comment


              • #8
                Ahoj Renat, jasně, že každý dle sebe, my i když grilujeme třeba i kuřecí, nakrojíme jeden kousek, a kdyby tam bylo jen trochu krvavého, hned s tím šup ještě na gril !
                Já se děsím salmonely, vím, co nepříjemností dokáže a nejím ani vajíčko naměkko ani nahniličku.
                Prostě vše tepelně opracované, k tomu mám větší důvěru.
                Tak dobrou chuť.
                Pa.
                anina s.

                Comment


                • #9
                  Jani to je ta schválnost, se salmonelou máme taky zkušenosti a když pracuju se syrovým masem všechno meju jak divá, prkýnko jen na maso apod., ale že to tak řeknu sežrat to musím.čusík
                  Renata

                  Comment


                  • #10
                    tak hlavně ať se ti vyhýbá...
                    Pa.
                    anina s.

                    Comment


                    • #11
                      Ahoj JaniS,já jsem už salmonelu měla jako malá a před 7 lety zas ,ale z vajíček a z kuřete.Taky se toho bojím,ale tataráka si nemůžu nechat ujít.Jinak syrové maso taky nejím.když dělám sekanou tak bych to syrové neochutnala ani za nic,to si raději udělám malý vzorek,který opeču na pánvičce (karbenátek) a hned vím co tam mám ještě přidat.tataráka mě naučil jíst až přítel,dřív jsem ho taky nejedla,ale je to tak ochucené,že bys to nepoznala ,že je to syrové.Měj se

                      Comment

                      Pracuji...
                      X