Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ještě pečený králík na hořčici a jogurtu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Ještě pečený králík na hořčici a jogurtu

    1 králík
    plnotučná hořčice (1 lžíce na 1 porci)
    500 g bílého jogurtu
    sůl, pepř.

    Králíka očistíme a naporcujeme. Porce králíka osolíme a opepříme a naskládáme do pekáče. Každou porci potřeme hořčicí a pokryjeme jogurtem. Necháme v chladničce odležet do druhého dne a pak ho doměkka upečeme .

    Příloha: vařené brambory, rýže, bramborové knedlíky.
    Maruš

  • #2
    Maruško už se mi sbíhaj sliny,hm,to je určitě dobrůtka,jak se naskytne králík vyzkouším,jen nesmíme pepř,ale to snad tolik nevadí.Může ale bylinky,tak něco zkusím přidat a pak se ozvu.
    Hančí

    Comment


    • #3
      Já dělám tyhlety králičí dobroty z kuřecích stehen,u nás králík neeee.A je to taky mňamka.

      Comment


      • #4
        Hančí, co se týče koření, fantazii se meze nekladou.
        Maruš

        Comment


        • #5
          Kuřátko je taky mňam. Jaruško, divej jak umím vložit toho smajlíka. Díky za radu.
          Maruš

          Comment


          • #6
            Tak mám takto naložené 3 kuřecí čtvrtky posypané solí, sušeným česnekem a grilovacím kořením a zítra upeču a poreferuju, jaké to bylo.
            Pa.
            anina s.

            Comment


            • #7
              Tak chválím, bylo to vynikající ! Maso měkoučké, nevysušené a chuť skvělá. Mňam.
              Fajn recept !
              anina s.

              Comment

              Pracuji...
              X