1 králík
plnotučná hořčice (1 lžíce na 1 porci)
500 g bílého jogurtu
sůl, pepř.
Králíka očistíme a naporcujeme. Porce králíka osolíme a opepříme a naskládáme do pekáče. Každou porci potřeme hořčicí a pokryjeme jogurtem. Necháme v chladničce odležet do druhého dne a pak ho doměkka upečeme .
Příloha: vařené brambory, rýže, bramborové knedlíky.
plnotučná hořčice (1 lžíce na 1 porci)
500 g bílého jogurtu
sůl, pepř.
Králíka očistíme a naporcujeme. Porce králíka osolíme a opepříme a naskládáme do pekáče. Každou porci potřeme hořčicí a pokryjeme jogurtem. Necháme v chladničce odležet do druhého dne a pak ho doměkka upečeme .
Příloha: vařené brambory, rýže, bramborové knedlíky.
Comment