Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Šunková kapsa smažená

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Šunková kapsa smažená

Šunková kapsa smažená-

200-250 g šunky (nějaké, kde plátky jsou větší, tenounce krájené a čtverhranné)
    200-250 g strouhaného sýra- na jemno
    1 kuřecí prso,kdo chce může dát víc,ale nám to stačilo (nakrájené na malé, asi 1/2 cm x 1/2 cm nudličky)
    2-3 vejce-syrová
    nesolíme!!!

Vejce,hl.mouku,strouhanku na obalení,tuk na smažení.

Postup:
    nastrouhaný sýr,vejce a a nakrájené kuřecí prsíčko, smícháme v míse.
    Na vále si rozložíme plátky šunky a dáme sýrovou směs, jen na jednu polovinu plátku,překlopíme přes směs,druhou půlku,přimáčkneme,vzniknou takové ploché obdélníky,vysoké asi 1 a 1/2 cm.Dáváme pozor,aby sýr moc nepřečníval ven!! Pak je obalíme v klasickém trojobalu a pomalu smažíme.
    Vznikne nám hora řízků, z jednoho kuřecího prsa, které jsou moc dobré a je to opravdu rychlé!!
    A nebojte se, kuřecí nudličky se propečou.
    Hlavně pro děti, je to vynikající řízek,bez tlustého a jiné, než jen z masa.
    K tomu nám chutnala bramborová kaše,ale i br.salát nebo jen brambor s tatarkou a nějaký salátek.
    Dobré jsou i studené.Tak dobrou chuť!!!!
    Tak vyzkoušejte a napište,jak vám chutnalo, :P my teď zatím nemůžem, ale bývalo to u nás hodně oblíbené. :P
    Last edited by Hančí; 13.06.2009, 03:32.
    Hančí

Re: Šunková kapsa smažená

Ahoj Hančí,recept se mi moc líbí a určitě ho vyzkouším,jen co si koupím šunku.Ráda zkouším nové receptíky.Ahoj babi.

Comment

Ahoj babi,je to jednoduché a dobré,uvidíš!!!Tak si nech chutnat,pokud budeš mít fotku, tak jí přihoď,jestli to nějak půjde!!??Díky ahoj!
      Hančí

Comment

Ahoj Hančí vypadá to chutně, tak to taky zkusím
        HUTTY

Comment

To se mi líbí, taky vyzkouším. Díky. Marie z Moravy
          Marie z Moravy

Comment

Hutty nevytéká ta náplň ven když jsou tam 3 syrová vajíčka???
            Jinak velice zajímavý recept úplně něco jiného.Za co by ses měla stydět????Nechápu
            MARUŠKA

Comment

Maruško,náplň nevytéká,vejce jsou spojená tím sýrem.Tak zkus a dej vědět,jak chutnalo.
              Hančí

Comment

Ahoj Hančí, tak jsem dělala šunkovou kapsu já jsem tam ještě přidala nastrouhanou nivu a je to moc dobré. Udělala jsem ze 2 prsíček já mám doma žrouty. K tomu bramborový salát. Chci se tě zeptat jestli ti nebude vadit když si dám recept na svůj blog, napíšu tam,že je to od tebe.
                ZDENKA

Comment

Zdení,určitě nevadí,jsem ráda,že chutnalo!!!!Mě to taky překvapilo,jednoduché a je toho hodně. A musím tam taky kouknout,ani jsem ho ještě neviděla,nějak mi zatím unikl.Napiš adresu,prosííím !!! Dík.
                  Hančí

Comment

Hančí díky pokud se chceš podívat na blog tak tady je http://zdena1028.blog.cz
                    Měj se hezky
                    ZDENKA

Comment

Zdení,díky,máš to moc pěkný!!!!!Ahojky
                      Hančí

Comment

Pracuji...
                      X