Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Kuřecí bábovka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Kuřecí bábovka

    Jaruš díky za odpověď, v sobotu máme oslavu tak hned vyzkouším. Hezký den.

    Comment


    • #17
      Re: Kuřecí bábovka

      Maruško.C.jdu na tu bábovku,tak děkuji za receptík a Jarušce za podrobný výklad!!!!
      Mám vše připravené,tak se snad zadaří.Ahoj babi.

      Comment


      • #18
        Re: Kuřecí bábovka

        Tak se musím pochválit,bábovka se povedla a je teda vynikající Krásně vypadá a dobře se krájí. ;Musím odvézt Mys.sce,aby taky ochutnala.
        Ještě jednou díky za recept Maruško.C. babi

        Comment


        • #19
          Re: Kuřecí bábovka

          To je dobře,že se povedlo a chutnalo. Je to opravdu delikatesa. A kde máme fotečku???
          Jaruš

          Comment


          • #20
            Re: Kuřecí bábovka

            Jaruško,foteček by bylo dost,ale bohužel to sem neumím dát.Musím počkat,až bude mít Mys.ska čas a naučí mě to!!!
            Do předchozí galerky jsem se to taky naučila.Pá babi

            Comment


            • #21
              Re: Kuřecí bábovka

              Ahoj holky, taky se na ni chystám a švigře jsem zase musela pustit nějaká videa od Ivanky, nemohla se odlepit, oni mají špatný signál někdy na netu. Dneska byla naše mamka na návštěvě, tak jsme se bavily, jak jinak, i o vaření.
              Tak všechny zdravím.
              anina s.

              Comment


              • #22
                Děvčata ten recept je na 1,5 kg kuřecího masa
                MARUŠKA

                Comment


                • #23
                  Kuřecí bábovka

                  Ahojky.
                  Bábovka byla vynikající. Přidělala jsem šťávičku a byla z rýží, pak jsem doděla trochu UHO/ univerzální hnědá omáčka/ a k tomu bramboroou kaši a do třtice jsem udělala špenát a uvařila pár "gnochů". Takže oběd byl o třech chodech. Zavděčila jsem se celé rodině.Mirka
                  Mirka

                  Comment


                  • #24
                    Určitě je super dobrá,jen bych ještě doporučila,těm co to neznají,pečící papír pořádně namočit a vymačkat a pak s ním teprve vyložit formu.Ahojky
                    Hančí

                    Comment


                    • #25
                      Tak jsem si včera koupila časopis a tam byla obdoba kuřecí bábovky, ale trochu jiný postup. Udělala jsem ji k obědu a je také moc dobrá. Dala jsem do fotogalerie.
                      Suroviny: 1 kg prsních řízků, sůl, kari a grilovací koření dle chuti. 15 dkg plátků anglické, 15 dkg plátků sýra, 15 dkg nakrájené šunky, 5 vajec, 2 lžíce oleje, 1 ks cibule střední, 1 červená paprika.
                      Formu srnčího hřbetu vyložíme peč. papírem. Řízky naklepeme, osolíme, posypeme kořením, poklademe slaninou, sýrem a šunkou.
                      Na oleji osmažíme cibuli a přidáme vejce, sůl a připravíme míchanici. Dáme jako další vrstvu. Poklademe proužky červené papriky. Dala jsem na vejce ještě anglickou a potom ještě kuřecí. Opět koření a sůl. Přikryjeme alobalem a pečeme 1,5 hod.
                      Maruš

                      Comment


                      • #26
                        Tak KONEČNĚ ji peču, sice v srnčím hřbetu, tom kulatém, a jsem strašně zvědavá, jak to dopadne.
                        anina s.

                        Comment


                        • #27
                          Dopadlo to móc dobře, pekla jsem na 220 asi hodinu. Pečpapír jsem namočila a vymačkala.Jen příště budu mít odvahu tam přidat i něco jiného (houby) a zkusím to ze stehenních řízků, ty jsou trochu šťavnatější, ale jinak jsem ráda, že jsem se k tomu "dokopala" a nemusela nic rolovat.
                          anina s.

                          Comment

                          Pracuji...
                          X