Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Bageta s mozzarellou a rajčaty

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Bageta s mozzarellou a rajčaty

    Suroviny:1 bageta(velká)3 menší rajčatabylinková sůlpepřkoření provencálské bylinkypár lístečků bazalky2-3 stroužky česneku1/4 hrníčku oliv. olejenastrouhaná mozzarela PostupV olivovém oleji rozmícháme prolisovaný česnek a nasekanou bazalku.Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a ty opečeme v topinkovači(lehce). Kolečka poklademe na plech vyložený pečícím papírem a potřeme připraveným oliv. olejem. Na potřená kolečka položíme rajčata pokrájená na kolečka a posypeme bylinkami, pepřem a bylinkovou solí a navrch mozzarelou.Pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 min. při 220°.(zezlátne)Podáváme se zeleninovým salátem. PoznámkaJe to velice lehká a dobrá letní večeře. Bagetky nemusíme předpékat v topinkovači, ale musí se pak déle péci v troubě.Bagetky jsou krásně křupavé.
    Ahojky VŠEM
    Věrka

  • #2
    Věrko 2x, asi před 2 týdny jsem zkoušela, s rohlíky a poslední sezamovou houskou.
    Měla jsem mozzarelu, tak jsem hledala recept a podobný jsem našla
    v Topreceptech.
    Bylo to vynikající, tuto kombinaci jsem dělala poprvé.
    Křupavé a zapečené máme rádi.



    anina s.

    Comment

    Pracuji...
    X