Suroviny:1 bageta(velká)3 menší rajčatabylinková sůlpepřkoření provencálské bylinkypár lístečků bazalky2-3 stroužky česneku1/4 hrníčku oliv. olejenastrouhaná mozzarela PostupV olivovém oleji rozmícháme prolisovaný česnek a nasekanou bazalku.Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a ty opečeme v topinkovači(lehce). Kolečka poklademe na plech vyložený pečícím papírem a potřeme připraveným oliv. olejem. Na potřená kolečka položíme rajčata pokrájená na kolečka a posypeme bylinkami, pepřem a bylinkovou solí a navrch mozzarelou.Pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 min. při 220°.(zezlátne)Podáváme se zeleninovým salátem. PoznámkaJe to velice lehká a dobrá letní večeře. Bagetky nemusíme předpékat v topinkovači, ale musí se pak déle péci v troubě.Bagetky jsou krásně křupavé.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Bageta s mozzarellou a rajčaty
Collapse
X
Comment