Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Papriky plněné sojovým masem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Papriky plněné sojovým masem

    To je návod, jak to udělat, aby to bylo dobré. Nebudu trvrdit, že byste to od masa nepoznaly Ale fakt je to chutné.
    Sojovou drť uvaříme podle návodu, píše se vařit v osolené vodě 10 - 20 min, takže radši těch 20. Přidám extra silný bujon Magi,ale nemusí být, aby jsem nedráždila odborníky a pak hlavně nechat okapat v sítu a ještě vymačkávat a vymačkávat vodu lžící nebo vařečkou. To maso musí být zbavené tekutiny.To stejné je u sojového masa na čínu. No a pak dám do mísy, přidám vejce, sůl, pepř, ČESNEK, trošku strouhanky, vařenou rýži, malinko mleté papriky plus trošku pálivé, nebo chili omáčky, majoránku/
    Nacpu papriky, dám do pekáčku, zaleju bud konzerv. nebo čerstvými rajčátky plus protlak, podliju vodou, přidám bobkový list, nové koření,trošku cukru a skořice.
    Peču v troubě nejdřív přikryté, pak dopeču odkryté. Případně doladím omáčku, po vyndání paprik, zahustím/ někdy i smetanou/
    Attached Files
    Last edited by iris; 19.01.2012, 16:16.
    Iris

  • #2
    Click image for larger version

Name:	papriky se sójovým masem.jpg
Views:	1
Size:	91.0 KB
ID:	144151

    Dělala jsem to poprvé.
    Měla jsem kostky, v čopru rozmixovala, omáčku po pečení dala přes cedník
    do hrnce, přidala tekutou šlehačku, dochutila skořicí, cukrem, solí, pepřem a dala strouhaný perník.
    Jedna paprika už je v čudu.
    (S chlapem jsme se podělili, nechala jsem mu víc.)
    "Sójové maso bych tam nepoznal". (Myslím, že díky česneku. )
    K tomu budou kolínka.
    anina s.

    Comment

    Pracuji...
    X