To je návod, jak to udělat, aby to bylo dobré. Nebudu trvrdit, že byste to od masa nepoznaly Ale fakt je to chutné.
Sojovou drť uvaříme podle návodu, píše se vařit v osolené vodě 10 - 20 min, takže radši těch 20. Přidám extra silný bujon Magi,ale nemusí být, aby jsem nedráždila odborníky a pak hlavně nechat okapat v sítu a ještě vymačkávat a vymačkávat vodu lžící nebo vařečkou. To maso musí být zbavené tekutiny.To stejné je u sojového masa na čínu. No a pak dám do mísy, přidám vejce, sůl, pepř, ČESNEK, trošku strouhanky, vařenou rýži, malinko mleté papriky plus trošku pálivé, nebo chili omáčky, majoránku/
Nacpu papriky, dám do pekáčku, zaleju bud konzerv. nebo čerstvými rajčátky plus protlak, podliju vodou, přidám bobkový list, nové koření,trošku cukru a skořice.
Peču v troubě nejdřív přikryté, pak dopeču odkryté. Případně doladím omáčku, po vyndání paprik, zahustím/ někdy i smetanou/
Sojovou drť uvaříme podle návodu, píše se vařit v osolené vodě 10 - 20 min, takže radši těch 20. Přidám extra silný bujon Magi,ale nemusí být, aby jsem nedráždila odborníky a pak hlavně nechat okapat v sítu a ještě vymačkávat a vymačkávat vodu lžící nebo vařečkou. To maso musí být zbavené tekutiny.To stejné je u sojového masa na čínu. No a pak dám do mísy, přidám vejce, sůl, pepř, ČESNEK, trošku strouhanky, vařenou rýži, malinko mleté papriky plus trošku pálivé, nebo chili omáčky, majoránku/
Nacpu papriky, dám do pekáčku, zaleju bud konzerv. nebo čerstvými rajčátky plus protlak, podliju vodou, přidám bobkový list, nové koření,trošku cukru a skořice.
Peču v troubě nejdřív přikryté, pak dopeču odkryté. Případně doladím omáčku, po vyndání paprik, zahustím/ někdy i smetanou/
Comment