To je návod, jak to udělat, aby to bylo dobré. Nebudu trvrdit, že byste to od masa nepoznaly
Ale fakt je to chutné.
Sojovou drť uvaříme podle návodu, píše se vařit v osolené vodě 10 - 20 min, takže radši těch 20. Přidám extra silný bujon Magi,ale nemusí být, aby jsem nedráždila odborníky
a pak hlavně nechat okapat v sítu a ještě vymačkávat a vymačkávat vodu lžící nebo vařečkou. To maso musí být zbavené tekutiny.To stejné je u sojového masa na čínu. No a pak dám do mísy, přidám vejce, sůl, pepř, ČESNEK, trošku strouhanky, vařenou rýži, malinko mleté papriky plus trošku pálivé, nebo chili omáčky, majoránku/
Nacpu papriky, dám do pekáčku, zaleju bud konzerv. nebo čerstvými rajčátky plus protlak, podliju vodou, přidám bobkový list, nové koření,trošku cukru a skořice.
Peču v troubě nejdřív přikryté, pak dopeču odkryté. Případně doladím omáčku, po vyndání paprik, zahustím/ někdy i smetanou/

Sojovou drť uvaříme podle návodu, píše se vařit v osolené vodě 10 - 20 min, takže radši těch 20. Přidám extra silný bujon Magi,ale nemusí být, aby jsem nedráždila odborníky

Nacpu papriky, dám do pekáčku, zaleju bud konzerv. nebo čerstvými rajčátky plus protlak, podliju vodou, přidám bobkový list, nové koření,trošku cukru a skořice.
Peču v troubě nejdřív přikryté, pak dopeču odkryté. Případně doladím omáčku, po vyndání paprik, zahustím/ někdy i smetanou/
Comment