Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Horkovzdušná trouba-Gorenje EC773W

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Horkovzdušná trouba-Gorenje EC773W

Prosím zkušené kuchařky o radu. Mám nový sporák a nevím si rady s troubou. Dosud jsem měla pouze klasický ohřev-spodní a horní těleso. Nová trouba má 1.klasický ohřev-spodní a horní těleso 2.Horký vzduch 3.Horký vzduch+spodní topné těleso 4. Spodní topné těleso+ventilátor 5.Gril 6.Gril s ventilátorem.
    Nevím si rady kdy použít klasický ohřev, kdy horký vzduch nebo horký vzduch+spodní těleso. Hledela jsem na netu a našla jsem rozdílné informace - někdo píše, že používá horký vzduch na vše, jiný zas že pouze na pečiva, maso je prý z toho vysušené. Z návodu moudrá nejsem - je tam uvedena tabulka, kde na všechny pokrmy je uveden čas a teplota na obojí-klasický i horkovzduch. Ale co je lepší na plátky masa, kuře,kachna,americké brambory, bábovka, perník, koláč....... Budu Vám vděčná za rady.

Já peču kuře, maso a vlastně všechno na klasiku a ke konci dám na multi. pečení / všechny topné tělesa plus ventilátor./. aby se udělala kůrčička, jinak v podstatě opravdu klasiku. Pak využívám gril., pizza režim a na kynutétěsto zadní topné těleso plus ventilátor. Ahoooooj
    Iris

Comment

Pracuji...
    X