Prosím zkušené kuchařky o radu. Mám nový sporák a nevím si rady s troubou. Dosud jsem měla pouze klasický ohřev-spodní a horní těleso. Nová trouba má 1.klasický ohřev-spodní a horní těleso 2.Horký vzduch 3.Horký vzduch+spodní topné těleso 4. Spodní topné těleso+ventilátor 5.Gril 6.Gril s ventilátorem.
Nevím si rady kdy použít klasický ohřev, kdy horký vzduch nebo horký vzduch+spodní těleso. Hledela jsem na netu a našla jsem rozdílné informace - někdo píše, že používá horký vzduch na vše, jiný zas že pouze na pečiva, maso je prý z toho vysušené. Z návodu moudrá nejsem - je tam uvedena tabulka, kde na všechny pokrmy je uveden čas a teplota na obojí-klasický i horkovzduch. Ale co je lepší na plátky masa, kuře,kachna,americké brambory, bábovka, perník, koláč....... Budu Vám vděčná za rady.
Nevím si rady kdy použít klasický ohřev, kdy horký vzduch nebo horký vzduch+spodní těleso. Hledela jsem na netu a našla jsem rozdílné informace - někdo píše, že používá horký vzduch na vše, jiný zas že pouze na pečiva, maso je prý z toho vysušené. Z návodu moudrá nejsem - je tam uvedena tabulka, kde na všechny pokrmy je uveden čas a teplota na obojí-klasický i horkovzduch. Ale co je lepší na plátky masa, kuře,kachna,americké brambory, bábovka, perník, koláč....... Budu Vám vděčná za rady.
Comment