Mám nový indukční sporák s multifunkční troubou a to Vám řeknu, to je nádhera. Tedy musí na to být jiné nádobí než jsem používala, ale hrozně to urychlí vaření. Sporák má navíc funkci sprint a když potřebuji aby se mě rychle něco vařilo, tak je to rychleji než ve varné konvičce. Když na něj něco položím co tam nepatří, hned to na mě houkne a má ještě spoustu malých vychytávek.
Taky mě kluci donutili, abych si koupila bezdotykový, že mám pořád zapatlané knoflíky a to je taky moc príma.
Trouba má na mě zbytečně moc funkcí, ale nedá se nic dělat, třeba se budu rozvíjet dál
Takže to jsem se s Vámi chtěla podělit o mou radost a taky ukázat fakt dobrou věc. Když něco budete chtí vědět, tak samo písněte.
Taky mě kluci donutili, abych si koupila bezdotykový, že mám pořád zapatlané knoflíky a to je taky moc príma.
Trouba má na mě zbytečně moc funkcí, ale nedá se nic dělat, třeba se budu rozvíjet dál
Takže to jsem se s Vámi chtěla podělit o mou radost a taky ukázat fakt dobrou věc. Když něco budete chtí vědět, tak samo písněte.
Comment