Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Edita, Chicago

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Edita, Chicago

    Ahoj, Jmenuji se Edita, bude me 39 a mam dva male spunty Tomaska ( 4) a Marecka (6). Bydlim uz skoro 14 let v Chicagu, ale puvodem jsem z Plzne. Moc rada varim, ale jeste vice pecu. Tyhle stranky miluji, protoze diky nim se pro me peceni stalo konickem. Rada pecu, ale nerada zdobim..nemam trpelivost a ani vlohy .

  • #2
    Ahoj Edito, vítám tě z Toskánska, jinak původem z Prahy. Ať se ti tu líbí i nadále. Soňa
    Soňa

    Comment


    • #3
      Edito vítej tady mezi námi.Tady budeš mít takovou možnost pečení,že to jen tak nevyčerpáš.Jsou tu moc dobré kuchařky,tak tu mezi námi zůstaň a sama to poznáš.

      Comment


      • #4
        Taky tě vítám a určitě přispěješ nějakým receptíkem z USA Já mám vnoučka Marečka (8).
        Renata

        Comment


        • #5
          Edito zdravím z Prahy. Já už mám dětičky odrostlé, ale mlsné jsou pořád. Já jsem se zdobením taky na štíru z toho si nic nedělej. Každý prostě umí něco.
          Tak ať se ti tady líbí.
          Ivana M

          Comment


          • #6
            Ahoj Edito, zdravím tě z Ostravy a ať se ti tu líbí.
            anina s.

            Comment


            • #7
              Edito, teď jsem si všimla, že tu nejsi žádný nováček, takže po třech letech co jsi členem, se ti tu určitě líbí, jinak by ses neozvala. Takže si myslím, že zůstaneš i nadále. To je dobře.
              Soňa

              Comment


              • #8
                Diky za privitani, jsem sice clenem uz 3 roky ale na forum me moc casu nezbyva..ja spise ty recepty, ktere jsou super. Nejhorsi je ze se vzdycky u nejakeho" zatrhnu" a pak ho porad delam..ted treba rezy Rafaelo..ja sice kokos nemusim a moje deti take ne, ale v praci maji tyto rezy ohromny uspech. A tak podruhe v tomto tydnu je pecu na velky plech.. navic me nejvice tesi ze tim ze ja je nerada tak ani neuzdibuju a necitim se potom vinne. Vsak to asi take znate devcata kdy upecete nejakou " zravou" buchtu a pak se porad uzdibuje az je cela pryc..ale chystam se ze zase neco upecu pro ty moje spunty, ale u nich vetsinou vitezi strudl nebo neco s cokoladou, a tak se zda ze opet o vikendu budu brouzdat na vasich strankach a vymyslet co budu pect az se me budou sliny sbihat. Jinak muj Tomasek, miluje kdyz muze koukat na vareni tak nekdy misto pohadky mu poustim vase videa..jinak k receptum z USA..dnes jsme meli Spanelskou ryzi..ta je zde hodne popularni..je to neco na zpusob zapeceneho leca s ryzi a syrem na vrchu..ja i deti to mame radi a hlavne je v tom hodne zeleniny..tak kdyz budete chtit tak sem nikdy hodim recept..i kdyz mozna uz to tady je..jeste jsem tady na tom foru tolik nesurfovala :~) Mejte se hezky a ja bezim s klukama na plavani. dobrou noc nebo uz dobre jitro :~)

                Comment


                • #9
                  Taky Tě moc vítám mezi námi Každý receptík je vítaný,,
                  Iris

                  Comment


                  • #10
                    Také tě tu vítám a posílám pozdrav z Brna!!!
                    LENKA

                    Comment


                    • #11
                      Pěkný pozdrav ze Dvora.
                      Jana H.

                      Comment


                      • #12
                        Vítám tě ze Znojma,ten recept určitě dej.
                        MARUŠKA

                        Comment


                        • #13
                          Ahoj Edito,
                          zdravím z údolí Labe mezi Děčínem a Ústím n.L.. Já peču kvůli vnukům a dědovi. Je tady spousta dobrých receptů a důležité je, že vyzkoušených.
                          Alena J

                          Comment


                          • #14
                            Zdravím z Moravy,už jsi tu dlouho,tak víš,jak jak jsme kuchařinky ukecané,ale každá něco umí a dovede vždy dobře poradit.Když Ti dovolí čas,tak se mezi nás připoj na pokec.Ahojky
                            Maruna

                            Comment

                            Pracuji...
                            X